Hoe Conceive Plus Fertility Glijmiddel helpt

Conceive Plus ® vruchtbaarheidsvriendelijk glijmiddel is isotoon en pH gebalanceerd. een gepatenteerde formulering, speciaal ontwikkeld door artsen voor koppels die op natuurlijke wijze zwanger willen worden!

Conceive Plus ® helpt door een barrière voor vruchtbaarheid te verwijderen, extra vocht toe te voegen om een omgeving te helpen creëren waarin de levensvatbaarheid en beweeglijkheid van het sperma beter worden behouden. De extra smering helpt de kans te vergroten dat sperma de eicel bereikt.

Met calcium- en magnesiumionen voor de levensvatbaarheid van het sperma
Conceive Plus ® is het enige vruchtbaarheidsvriendelijke glijmiddel ter wereld dat calcium- en magnesiumionen bevat. Deze ionen zijn essentieel voor de levensvatbaarheid van de cellen in ons lichaam en essentieel voor het bevruchtingsproces. Er zijn veel gepubliceerde onderzoeken die het belang van calcium en magnesium aantonen, en dat deze ionen helpen om de natuurlijke functies van het lichaam te ondersteunen om de kans op een natuurlijke zwangerschap te vergroten.

Conceive Plus is anders dan andere smeermiddelen
Regelmatige persoonlijke smeermiddelen kunnen een barrière vormen voor de beweeglijkheid van het sperma, waardoor het vermogen van sperma om het ei te bevruchten wordt verminderd. Conceive Plus ® behoudt de beweeglijkheid door binnen enkele minuten met het sperma te mengen. De zachte formulering van Conceive Plus ® combineert vruchtbare baarmoederhalsvloeistof en sperma om een vruchtbaarheidsvriendelijke omgeving te helpen creëren.

Het is bewezen dat reguliere glijmiddelen een negatief effect hebben op het bevruchtingsproces omdat ze het sperma kunnen beschadigen en/of de beweging van het sperma kunnen belemmeren. Regelmatig glijmiddel moet worden vermeden als u probeert zwanger te worden.

De onderstaande afbeeldingen tonen de typische glijmiddelbarrière die na 10 minuten wordt gecreëerd tussen sperma en gewone persoonlijke glijmiddelen, en hoe sperma door Conceive Plus ® kan zwemmen en gezond blijft.

Conceive Plus Europe Conceive Plus Europe Conceive Plus Europe
Afbeelding 1: Deze foto toont de typische barrière die gecreëerd wordt door vaginale glijmiddelen, zelfs na 10 minuten. Het glijmiddel vormt een barrière voor sperma en stopt het bevruchtingsproces. Afbeelding 2: Conceive Plus® na 1 min - vertoont geen barrière voor sperma. Afbeelding 3: Sperma dat gedurende 10 minuten wordt blootgesteld aan Conceive Plus® vormt geen enkele barrière, waardoor sperma gezond blijft en kan zwemmen om de eicel te bevruchten. *Afbeeldingen van rundersperma.

 

Conceive Plus helpt bij een laag aantal zaadcellen

Het gebruik van een vruchtbaarheidsglijmiddel zal het aantal zaadcellen niet verhogen, maar het kan helpen om de gezondheid van het sperma te behouden. Voor mannen met een laag aantal zaadcellen kan Conceive Plus ® vruchtbaarheidsglijmiddel voor extra vocht zorgen zodat sperma gemakkelijker door de baarmoederhals kan zwemmen en de eicel kan bereiken. Een laag aantal mannelijke zaadcellen betekent niet dat u geen kinderen kunt krijgen - alleen dat er minder dan normaal gezond sperma per ejaculatie is. Het hebben van gezond sperma is daarom essentieel voor de conceptie. Magnesium en Calcium zijn cruciaal voor het behoud van de vitaliteit van uw lichaamscellen en zijn essentieel voor het bevruchtingsproces.

De unieke formule van Conceive Plus® helpt je op verschillende manieren zwanger te worden, waaronder het verlichten van vaginale droogheid zonder het sperma te beschadigen.

Conceive Plus is klinisch getest
Conceive Plus ® vruchtbaarheidsglijmiddel is ontwikkeld in 2006 en is klinisch getest door onafhankelijke externe laboratoria in de Verenigde Staten en andere landen.

Conceive Plus ® is klinisch getest op verenigbaarheid met de ontwikkeling van menselijk sperma, oöcyten en embryo's om een vruchtbaarheidsvriendelijke omgeving te creëren die het proces van natuurlijke bevruchting daadwerkelijk ondersteunt. Conceive Plus ® is door de FDA goedgekeurd voor gebruik door koppels die proberen zwanger te worden.

In een vergelijkend onderzoek met zijn concurrenten vertoonde sperma dat was blootgesteld aan Conceive Plus ® vruchtbaarheidsglijmiddel een verbeterde levensvatbaarheid in vergelijking met sperma dat was blootgesteld aan andere glijmiddelen.

Een gepubliceerde studie toont de veiligheid van sperma
Het is klinisch bewezen dat de unieke formulering van Conceive Plus® de levensvatbaarheid van het sperma en de beweeglijkheid van het sperma in stand houdt en veilig is voor de ontwikkeling van het embryo, waardoor een omgeving wordt gecreëerd die de kans op zwangerschap kan vergroten.

De gegevens werden gepresenteerd tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de American Society for Reproductive Medicine in 20091 en zijn gepubliceerd in het medische tijdschrift Fertility and Sterility, Volume 92, Issue 3.

1 Ontwikkeling van een nieuw, fysiologisch belangrijk Ca2+- en Mg2+-ion dat niet-zaaddodend vaginaal glijmiddel bevat J. Kurtz1,2,3, E. Willmer1,2, B. Nikolic1,3 en V. Gupta1,4 1Aquatrove Biosciences, Inc., Miami FL;

2 Emmanuel College, Boston MA;

3 Massachusetts General Hospital, Harvard Medical School, Boston MA;

4 Miller School of Medicine, University of Miami, Miami FL Fertility and Sterility, Volume 92, Issue 3, Supplement 1, September 2009, Pages S212-S213.