Hoe vruchtbaarheidsglijmiddel te gebruiken

Gebruik Conceive Plus Fertility Glijmiddel op dezelfde manier als een gewoon glijmiddel.

Hoe gebruik je de buis?

Fertility Lubricant 75mlBreng Conceive Plus aan op het genitale gebied voorafgaand aan of tijdens activiteit. Indien nodig opnieuw aanbrengen. Geschikt voor dagelijks gebruik door zowel u als uw partner. Conceive Plus Tube voor meervoudig gebruik kan worden gebruikt in combinatie met Conceive Plus voorgevulde applicators voor interne applicatie

  

Hoe gebruik je de Applicators?

Fertility Lubricant 8*4gmHaal de applicator uit de doos, niet gebruiken als het verzegelde lipje kapot is. Houd het smalle uiteinde van de applicator naar boven gericht, draai het lipje eraf en gooi het weg. Steek het smalle uiteinde van de applicator voorzichtig diep in de vagina en knijp 2-3 keer in het uiteinde van de bol om Conceive Plus® in de vaginale holte te deponeren. Verwijder terwijl u in het uiteinde van de bol blijft knijpen en gooi deze weg. Elke applicator is uitsluitend voor eenmalig gebruik en kan na opening niet worden bewaard of opnieuw worden gebruikt. Mag 10-15 minuten voorafgaand aan seksuele activiteit worden aangebracht om vocht door de vagina te laten verspreiden. Elke applicator bevat 4 gram Conceive Plus®.

 

We raden aan Conceive Plus® multi-use tube te gebruiken als extra vocht nodig is of een andere applicator te gebruiken. Conceive Plus® Tube voor meervoudig gebruik kan worden gebruikt in combinatie met Conceive Plus® voorgevulde applicators voor intravaginale toepassing.

VEILIGHEIDSINFORMATIE: Gebruik zoals voorgeschreven. Dit product is niet schadelijk voor het sperma en belemmert de beweging van het sperma niet.